30 november 2011

Watt-onsdag

Jeppmans laboratorium

Det här har varit en wattig dag. Började dagen med att köra 10 stycken 3-minutare på monarken. Drog sen till skolan och var med på ett seminarium. For hem och fick i mig lite lunch. Efter lunchen blev det dagens andra wattiga pass. Har äntligen fått fart på mitt powertaphjul och det var grymt spännande att prova prylarna. Trampade till Väsby och mötte upp Micke Bergman, vi rullade sen till Ängsjö där vi avverkade två varv på 5km spåret. Nu har jag kopplat in "watt-prylen" till datorn. Helt sjukt vad mycket information man kan få fram! Inga Cancellara-watt direkt, snittade 241 watt flåsandes runt Ängsjöspåret, dock är det lite felvisande. Det här var ju som sagt första gången jag använde den och nu glömde jag stoppa "inspelningen" när jag kört ett varv så de 241 watten dras ner en del eftersom den även fick med lite lugnare cykling där ifrån. ;) hehe

Min underbara cross, här med powertapnav :)

7 kommentarer:

 1. Coolt, bara att kalibrera. Kan man hyra ditt bakhjuk;)

  SvaraRadera
 2. Sorry, det är Ricke som undrade.

  SvaraRadera
 3. Jag har kalibrerat det...tror jag :) haha! Klart man kan hyra det....men det kostar! ;)

  SvaraRadera
 4. Ja tror man måste köra ett par pass innan man kommer på hur man bäst "spelar" in rundorna. Ska blippa lite i själva datorenheten, man skall kunna lägga in olika intervaller, tror det är typ som polars varvfunktion.

  SvaraRadera
 5. Ska du ut på backpacker resa, eller är det inte en backpackerväska där i hörnet?:)

  SvaraRadera
 6. Jag trodde inte någon skulle lägga märke till den ;) Det är en del av min hyfsat enkla styrketräningsutrustning. Har ingen riktig skivstång så en tung ryggsäck och min egentillverkade skivstång får stå för vikten!

  SvaraRadera
 7. Ahh, jag förstår:), smart!

  SvaraRadera