18 december 2011

Första cykeldagen

Har lite problem med att få upp bilder på bloggen, skall försöka få till det framöver. Idag blev det en tur upp i bergen. Härligt varmt första timmarna och att cykla kort-kort var inga problem. När vi började närma oss toppen på ön's högsta berg kom det massa moln och börja blåsa som tusan. Vi sparar den till en annan dag. Det blev tokigt kallt med en temp runt 10 grader!! Sen när vi hade bestämt oss för att rulla hemåt så körde vi långt in på en väg som visade sig vara en återvändsgränd...Så då blev det en lång klättring till! Ca 6h blev det, nu är det middag och försöka återhämta sig tills imorgon!

2 kommentarer:

  1. Ska ni köra en lång runda så är det fint till san nicolas sen upp i bergen där mot artenara och hem tejeda, san bartelome, playa de ingle...lååånnggg stigning. ca 6 tim

    Sen övre ö rundan är fin oxå.playan, telde, vega de san mateo, tejeda, san bartelome, playan. ca 6 tim.

    För ett antal år sedan körde vi runt hela ön men var lite struligt och en hel del olaglig motorvägs körning vid las palmas, den runan tog oss 8 tim.

    Väldigt fint att köra mot risco blanko oxå strax ovanför san bartelome, det är en kurvig liten loop så kommar man ned till santa lucia.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipsen! Planen ser ut så här. Ditt föreslagna pass förbi nicolas imorgon och om vi är hyfsat människor på fredag så tänkte vi försöka oss på misäroasset runt

    SvaraRadera