18 december 2014

Jeppmans Julklappiga tips

Ho ho ho! Tror ni inte att det blivit december även detta år?! Nu har snön börjat falla, jag äter rågsiktskaka och dricker julkaffe till. Julstämningen börjar så smått komma! Jag tänkte dela med mig av lite praktiska julklappstips för den som likt mig själv inte trivs med att stånga sig blodig i butikernas julhysteri. Jag ska även ge förslag på nödrim i världsklass! 
Först ut har vi såklart mitt egna hantverkspyssel. Ge någon du tycker om ett cykelinspirerat julgranspynt. Pris för detta? Skicka ett mail till info@jeppman.com så kommer vi överens, pengarna går oavkortat till min elitsatsning ;)

Nödrim
Julens stök är här, ge något vackert till den du håller kär. Vi tar in en gran och om snö på backen bedja, klä granen med en cykelkedja...
Försök rimma på kedja...

Sen har ja såklart ett bra erbjudande på cykeltidningarna jag jobbar för. Allt om MTB och Cycling plus. Där kan vi som inte vann pannlampecupen och således ingen helårsprenumeration heller gå in också!  

Nödrim
Stressen är här och du vet inte vad du ska köpa. Du gillar ju att cykla, inte att bland butiker löpa...Du kanske har en avsaknad av inspiration men fortfarande vill ha en julklapp som är kanon, vad passar då bättre än en cykeltidningsprenumeration?! 

Näst på tur är ett hjälpmedel som kan få vem som helst att inte bli tårögd! X-kross är tokigt bra sportglasögon som effektivt förhindrar immbildning. Ett hett tips så här i vintertider är deras linser med dubbelglas, Winter och WinterPro. Välj färg på bågen, skalmarna och välj sedan lins för den aktivitet du sysslar med. 
Jag har lyckats deala till mig 15% rabatt som du får om du anger koden jp1412 när du beställer på http://www.x-kross.se/

Nödrim
Vintern är här och det är kul att vara ute med cykeln och sladda. Men se till att vara försiktig så du slipper kvadda. För att cykla säkert gäller det att man ser bra utan besvärlig imma, man vill ju kunna se vart isen glimma. Så när du är ute och trampar loss, se till att utrusta dig med ett par sportglasögon från X-kross.

Näst på tur har vi en julklapp jag vet passar en stor del av läsarna. För visst gillar väl en del av er läsare kaffe? På bilden nedan visas en AeroPress. Det är en enkel men väldigt gedigen bryggmetod som ger underbart kaffe. Så här enkelt är det. Sätt på vattenkokaren, under tiden så placerar man ett filter i filterhållaren. Skickar i två av den medföljande skopan kaffe. Häll på vatten, rör om och pressa sedan ner cylindern och få gott kaffe inom loppet av nån minut! AeroPress och en massa spännande kaffesorter hittar du på min favoritkaffebutik; Kaffecompagniet

Nödrim
För att få lite sprutt och orka julstressa kan det vara bra med en kick av koffein. För att stångas fram bland vilsna kärringar krävs även en dos adrenalin. Eller så stannar du hemma och beställer julklapparna via internet, det är ju så enkelt och lätt! Du får klappar som doftar ljuvligt av kaffe, medan du kan vara hemma, åka pulka och reta liftwaffe

Sist men inte minst... Ännu en present som går att få till utan några hets-maraton bland folkfyllda gallerior. Dekaler med namn är en rolig och minst sagt personlig julklapp. 
Anger du koden JEPPMAN i varukorgen så får du hela 15% rabatt! 

Nödrim
Att pryda din älskade cykel är helt rätt, gör den personlig med ditt namn, det är lätt! Bra att ha när du spurtat dig trött, och mjölksyran är så intensiv att du hellre dött. För när du virrar omkring i fållan eller målet och letar efter din cykel likt en vandal, vad passat då bättre än en namndekal!

Förhoppningsvis kanske det här inlägget hjälpt dig med nån julklapp! Ingen ska behöva stressa ihjäl sig bara för att det är Jul. Man vill ju hinna sladda runt på Fatbiken också!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar