20 februari 2015

Naken- och prylchock!

Igår la jag upp en bild på ett öppnat paket med en cliffhanger om att jag idag skulle berätta vad det innehöll... Nu ska ni få se på mina nya prylar. Jag går ifrån Polar och all in på Garmin istället. Jag köpte ju själv en Garmin 920xt tidigare i veckan och nu kom det ett minst sagt oförskämt bra komplement! Paketet från Cycling Plus och Allt om MTB innehöll följande:
Tanken är att jag skall kunna använda utrustningen då jag testar cyklar och annan utrustning för tidningarna. Snacka om att Garmin packat sina prylar med funktioner. Inte så att det blir rörigt eller onödigt, bara smart! Garmin Edge 1000 funkar ungefär som klockan vad det fäller fiffiga lösningar med ihopparning med smartphone och liknande prylar. En stor skillnad mot klockan är att jag nu har kartor också! Fick dessutom Cypernkarta inlagt! Perfekt! Garmin Verb är en actionkamera med en mängd spännande finesser. Den har inbygd gps och går dessutom att koppla ihop med både pulsband och mobil. Kopplar man ihop den med mobilen kan man styra kameran och se det kameran ser från mobilen. Den kan även ta in datan från pulsband och lägga det som ett lager på filmen!?! Hallå?! Sjukt!
Garmin Vector är en pedal byggd på Exustarpedaler med inbyggd wattmätare. Jag får alltså en mobil wattmätare som går att sätta på allt ifrån mountainbiken och fatbiken till en trehjuling så länge der är 9/16" gänga, haha! Sa jag att prylbögen Jeppman troligtvis befinner sig i himmelriket just nu?!

 Det nakna då? Rubriken utlovar ju naket?! Så här ser MIA ut om man lättar lite på klädseln!1 kommentar: