Sponsorer

Här kommer en kort presentation av mina sponsorer.In och gilla deras facebooksida för att ständigt hålla dig uppdaterad om vad som händer i teamet!

Nytt för i år är att Upplands vattenskärning har gått in och hjälpt till med en hel del startavgifter. Ett företag som skär i stål, aluminium, kolfiber...allt med hjälp av vatten, en intressant verksamhet som faller en maskiningengör som mig väl i smak
Det blir en del tvättande och smörjande, genom rapidscandinavia får jag finfina produkter från Pedros, oljor, poolish, grymma tvättborstar osv!
Wenaas sport og fritid importerar och distribuerar en massa varumärken men de som är aktuella för min del är Powerbar, Diadora och Camelbak. Jag är extremt nöjd med Powerbars produkter!

X-kross är namnet på de glasögon jag bär när jag är ute och cyklar, springer, åker skidor, rullskidor, skridskor....you name it! Ett smart glasögonsystem där man  skiftar lins lite beroende på vad man sysslar med! Mångsidigt system!
Ms Sport är ett företag som importerar och distribuerar cyklar och cykeltillbehör. De hjälper mig med pedaler av märket Exustar, lätta och bra pedaler.
Cep, eller Sport Support som det sponsrande företaget heter förser mig med kompressionsplagg av kvalitetsmärket cep. Kompressionsstrumporna åker på så fort jag tränat och jag har även cykelbyxor med kompression som är riktigt fina att cykla med!